Jeremy Clarkson sõimas BBC-d: «Top Gear» oli hea saade ja nad keerasid selle p***e

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: AP/Scanpix

«Top Geari» staar Jeremy Clarkson andis neljapäeva õhtul Londonis toimunud heategevusüritusel teada, mida ta BBC-st arvab.

Clarkson avalikustas Camden's Roundhouse'is toimunud üritusel, et ta peab enda vallandamist tõenäoliseks, vahendab The Mirror. (Video.)

«BBC keeras endale käki,» teatas Clarkson. «See oli hea saade ja nad keerasid selle p***e.»

Clarkson viibis heategevusüritusel, et 100 000 naela eest panna oksjonile sõit «Top Geari» rajal.

«Ma ei osanud enda vallandamist ette näha, kuid tahaksin sõita veel ühe ringi. Niisiis lähen tagasi Surreysse, teen ühe viimase sõidu enne, kui need kuramuse tõprad mu vallandavad,» ütles Clarkson ja lisas: «See saab olema veidi nutune, kuid p***e, teeme selle ära!»

BBC teatas eile, et sisejuurdlus on lõppenud ja Clarksoni saatus selgub järgmisel nädalal. Petitsoonile, mis nõuab Clarksoni tööle ennistamist, on alla kirjutanud üle miljoni inimese.

Clarkson eemaldati töölt pärast seda, kui ta oli väidetavalt löönud ühte saate produtsenti. «Top Geari» uued osad võeti eetrist maha, millega BBC kaotas miljoneid vaatajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles