Alen Veziko särab plaadiesitlusel Emajõelinnas ja pealinnas

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Veziko.
Alen Veziko. Foto: www.alen.ee

Armastatud laulja Alen Veziko ja tema bänd tiirutavad uue plaadi "Sinu poole teel" esitlusega mööda Eestit ning lähipäevadel saavad fännid lemmiku muusikat kuulata Tartu klubis Tallinn ja Tallinna klubis Teater.

Kui kodulinna Tartu esinemiskoht on Alenile juba tuttav, siis klubiga Teater ta alles tutvus. Artisti sõnul on tegu eksklusiivse klubiga, kus toimuvad silmapaistvad üritused. "Tundsin Teatris kohe, et see on koht, kus tahaksin uut plaati esitleda!"

Seniseid esitlustuuri kontserte on inimesed muusiku sõnul väga hästi vastu võtnud. "Tüdrukud kiljuvad, meie laval rokime," muigab ta. Ka plaadimüük sujub edukalt, kuid müügitulemused selguvad hiljem.

Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Päris kõiki plaadil olevaid lugusid esinemiskohtades ei kuule, sest Aleni sõnul on paar lugu ballaadilikud ja need pole klubis esitamiseks sobivad.

Repertuaaris on uut materjali ja ka neid lugusid, mida fännid juba teavad ˗ inimesed tahavad lisaks nii-öelda ahjusoojadele lauludele kuulda ka vanemaid, mis on südames juba koha leidnud.

Esitlustel on bändi koosseis tavapärasest pisut suurem ˗ neljale põhikoosseisu muusikule lisaks on lavadel veel kaks taustalauljannat ning klaverimängija. Alen mängib ise elektrikitarri ja laulab.

Täna esineb Alen Veziko oma muusikakollektiiviga Tartus klubis Tallinn ja homme Tallinnas klubis Teater ning kontserdile on oodatud kõik fännid, kes saavad vastomandatud plaadile artistilt ka autogrammi!

Foto: Kaader videost

KUULA LAULU ELISA KOLGIGA!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles