Maian Kärmas kutsub avastama Maarja-Liis Ilusa lauljateed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ECCO ja Katrin Kuldma näitasid uusi kollektsioone.
ECCO ja Katrin Kuldma näitasid uusi kollektsioone. Foto: Amanjeda butiik

Homme kell 14.05 toob Maian Kärmas Vikerraadio saates "Lood ja laulud" kuulajateni Maarja-Liis Ilusa pika ja rikkaliku muusikutee.


Juba 30 aastat lauljana säranud Maarja-Liis Ilus on sirgunud väikesest Õnneseenest artistiks, keda tunneb iga eesti muusikasõber. ETV laululapsest saati on ta suhtunud ülima töökuse ja tõsidusega laulmisse ning juba 15-aastasena Ivo Linnaga "Kaelakee häält" lauldes näis ta valmis professionaal.
Kuigi ise tunnistab ta, et need pinevad kolm minutit möödusid ühe silmapilguga.
 
Ta on Eurovisioonil Eestit esindanud lausa kahel korral. Sellelt laulukonkursilt sai ka alguse tema rahvusvaheline lauljakarjäär, mis Rootsi Universali plaadikompanii toel lennutas ta Jaapanist Lõuna-Ameerikasse ja mujalegi.
 
Tänaseks on Maarjal ilmunud rida kodu- ja välismaiseid albumeid. Ta on laulnud peaosasid nii mõneski muusikalis. Lisaks on ta hinnatud žüriiliige saates "Eesti otsib Superstaari".
 
Millised on aga selle rikkaliku karjääri kõige armsamad lood just Maarja enese jaoks? Seda kuulete Vikerraadio saates "Lood ja laulud" juba homme kell 14.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles