Kuula: Tanel Padar ja The Sun avaldasid värske rokkiva loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar andis Butterfly Lounge'is akustilise live'i
Tanel Padar andis Butterfly Lounge'is akustilise live'i Foto: Tiit Mõtus

Eile õhtul kõlas TV3 saates "Õhtu" esmakordselt Tanel Padar & The Suni värske rokkiv lugu juunis ilmavalgust nägevalt albumilt.

Värske rokklugu kannab nime "Võit nagu valatud". Muusika kirjutas singlile Tanel Padar ja sõnad Aapo Ilves.

“Me ei ela siin maailmas üksinda vaid alati kellegiga koos või kellegi kõrval,” räägib Tanel Padar uuest loost. 

“Alati võib taga ajada kõige paremat ja sihtida kõige kõrgemaid tippe kuid selle meeletu võidujooksu juures ei saa ega tohi ära unustada, et vahendeid valimata üle laipade ei tasu minna ning alati tuleb arvestada ka inimestega, kes sinu teel ja sinu ümber. Ning just see selle loo läbiv sõnum ongi - sea endale alati kõige kõrgemad eesmärgid, see on normaalne. Kuid ära taha ning proovi neid saavutada kasutades võtteid, mis ei ole okei ning teisi mitte märgates sest just siis oled sa finišis kõige suurema võitjana.”

Tahes tahtmata ei saa mööda ka juunis ilmuvalt uuest albumist, millelt värskeim singel pärit. Bändi basskitarrist Danel Pandre räägib, et plaat tuleb “minekuga”. 

“Kindel on see, et plaati ei saa teha plaadi tegemise pärast. Plaadile tulev materjal on natuke ehk juhuse tahtel kantud motiivist “tagasi juurte juurde”  - tähenduses, et korraldasime ühe vanakooli bändilaagri, mida me polnud teinud väga kaua. Saime kokku mittetöises ja täiesti vabas õhkkonnas, võtsime pillid, keerasime võimud põhja ja tegime seda, mida me kõik kõige paremini koos teha oskame - muusikat, mis meile endale meeldib.

Iga mees tuli oma ideega ning see kõik - õhkkond, sundimatus, tahe taas teha uut ja lahedat muusikat - kajastub ka bändi uutes lugudes. Täpselt nagu tegime 10 aastat tagasi meie esimese albuminga. Igal juhul on ilmuval albumil The Sun oma parimas vormis ja parimaga, mis meil kuulajale pakkuda,” võtab Pandre teema kokku.

The Sun - "Võit nagu valatud"

Muusika: Tanel Padar

Sõnad: Aapo Ilves

Lindistanud: Rob Montes (Montes Productions) @Sinusoid Stuudio

Mix: Rob Montes (Montes Productions)

Mastering: Svante Forsbak, Chartmakers

Puhkpillid: Mairo Marjamaa, Jason Hunter, Keio Vutt

Back voklaalid: Dagmar Oja, Ketter Orav

The Sun:

Tanel Padar

Tarvo Valm

Danel Pandre

Tomi Rahula

Jaanus Salm

Kuidas lugu meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles