Galerii: Ewert and The Two Dragons pani kontserdil rahva hõiskama

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 19.märtsil jõudsid oma Ameerika tuurilt kodumaise publiku ette menubändi Ewert and The Two Dragons liikmed, kes andsid Nordea kontserdimajas kodumaistele fännidele tuntud headuses suurepärase live'i.

Ewert and The Two Dragons esines eile täismajale ning saalis kõlasid värsked lood albumilt "Circles" kui ka vanemad hitid, mis loomulikult said tormiliste aplauside osalisteks.

Foto: Erlend Štaub

Peab mainima, et eriti nauditav oli kontserti jälgida esimeselt rõdult, kus sai suurepäraselt jälgida head valguskunsti.

Kuigi Nordea pingiread pole just parimad tantsimiseks, kutsus Ewert lisaloo ajal kõiki fänne püsti tõusma ja loole kaasa elama. Lõpuaplaus muusikutele oli tormiline ning suuremad fännid saavad suunduda edasi järgmisele kontserdile.

Foto: Erlend Štaub

21. märtsil, rõõmustatakse lõunanaabreid kontserdiga klubis Palladium, Riias. Soomes esinetakse Helsinki legendaarses kontsertklubis Tavastia 3. aprillil. Teise esitluskontserdi toimumispaigaks kodumaal on Rock Club Volume Pärnus, kus draakonid esinevad 5. mail. Leedu fännid näevad bändi 7. mail Vilniuses, kontsertklubis nimega Loftas.

Foto: Erlend Štaub

Vaata galeriist, kuidas möödus kontsert Tallinnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles