Uku Suviste live avab kevadhooaja Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Lounge Deja Vu

Sel laupäeval, 21.veebruaril astub lounge Deja Vu's uue  üritustesarja Magnum Esitleb raames lavale paljude lemmik Uku Suviste, kes süstib lounge'i külastajatesse enda live-kontserdiga kevadist rõõmu ja päikest. 

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja on hetkel vaieldamatult üks naiste lemmikuid Uku Suviste, kes on praegult tegusalt ametis uue muusika loomisega. Enda tihedas graafikus on Uku siiski leidnud aja, et enda Tallinna sõpradele ja fännidele üks eriti mõnus õhtu pakkuda ning  astub Deja Vu's sel laupäeval lavale koos kitarrist Karl Kanteriga.

Foto: Lounge Deja Vu

Uku räägib: «Kevad on käes ning olen sellelt saanud energialaengu, mille hetkel proovin täielikult pühendada uue muusika loomisele. Deja Vu's meeldib mulle käia aeg-ajalt ikka lõõgastumas ja end tuulutamas ning sestap olin kohe nõus seal ka üles astuma. Deja Vu's olen ka enne esinenud, ent siis oli kava pigem tantsuline. Sel korral pakume rahvale pigem kevadiselt värskendava kontserdi.»

Nagu öeldud, on Lounge Deja Vu  ka vabal ajal üks Uku lemmikuid vaba aja veetmise lokaale ning seega tuleb sel õhtul noormees esinema kodusesse atmosfääri, kuhu ootab õhtut nautima kõiki sõpru ja fänne, kel samuti kevad südames. Uku astub juba sel laupäeval üles Lounge Deja Vu's, kus esitab akustilise kitarriga nii oma lugusid kui ka lemmikumaid covereid maailmamuusikast.

Foto: Lounge Deja Vu

Magnum Esitleb koos Uku Suvistega toimub sel laupäeval, 21.märtsil algusega 21.00.

Rohkem infot võite leida ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles