Video: fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i
Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i Foto: promo

Staarfotograaf Ardo Kaljuvee õpetab parimaks selfie-telefoniks tituleeritud uue Samsungi Galaxy A seeria nutitelefonil, kuidas teha põnevalt animeeritud GIF’i ehk sarivõtet. Vaata tuntud fotograafi nippe allolevast õpetusvideost!

Foto: promo

Nipid:

  • Vali pildistamise režiimi all animeeritud GIF ehk sarivõtte võimalus. See funktsioon võimaldab kaameral teha mitu pilti järjest ja need omavahel kokku liita.
  • Jälgi, mis toimub sinu taustal. Sarivõtet on hea teha siis, kui taustal toimub liikumine või oled ise liikumises. Näiteks võid teha kaamerasse nägusid või koos sõpradega lehvitada nagu Ardo teeb õpetusvideos.
  • Animeeritud GIF on hea võimalus jäädvustada erinevaid liikumisi või tegevusi, nt ekstreemsporti, tantsimist, etendusi.

Fotograaf Ardo kasutab õpetusvideos Samsungi uue seeria Galaxy A nutitelefoni, mille 5 MP suurune esikaamera on mõeldud selfiede tegemiseks. Kaamerale on lisatud mitmeid ägedaid funktsioone:  Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles