Lady Gaga: ma pole «lihtsalt liha»!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga lihases kleidis MTV videoauhindu vastu võtmas.
Lady Gaga lihases kleidis MTV videoauhindu vastu võtmas. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment

Skandaalne popstaar jagas selgitusi oma viimase aja skandaalseima kostüümi, lihalõikudest õmmeldud kostüümi ja sellega sobivate aksessuaaride, ridiküli, kübara ning platvormsaabaste kohta.


Pärast seda, kui oli MTV videoauhindade jagamisel laua lagedaks löönud, andis artist Ellen DeGenerese shows intervjuu, milles selgitas materjalivaliku tagamaid. Portaal Popeater vahendab: DeGeneres (kes on muide vegan ehk teatud sorti taimetoitlane) juhatas vestluse sisse: «Ma saan pihta enamikule su kostüümidest, aga sellele mitte.» Loomulikult viitas ta Gaga skandaalsele kleidile.

«See tähendab, et mina pole mitte lihtsalt liha,» seletas lauljanna. Seejärel lisas ta laiendatud kommentaari:
«Nagu sa tead, olen ma kõige eelarvamustevabam inimolend planeedil Maa. Sellel [kostüümil] on palju tõlgendamisvõimalusi. Minu jaoks on peamine see: kui me ei seisa selle eest, mida me usume ega võitle oma õiguste eest, siis on meil varsti sama palju otsustusõigust kui lihal me luudel.»

Maailmas sureb iga 3,6 sekundi järel üks inimene nälga. Arvata võib, et neil oleks Lady Gaga kleidile veel üks, märgatavalt sirgjoonelisem tõlgendus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles