Nõia-Intsu teenus maksab 1500-4500 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Witches `n` Bitshes - 06.08.10 Nõia-Ints ja Intsu-Inga Club Tallinnas
Witches `n` Bitshes - 06.08.10 Nõia-Ints ja Intsu-Inga Club Tallinnas Foto: Janar Rebane

Indrek Leibur aka Nõia-Ints pakub Orkutis teenust.


Kuna teha härdaimaist palveist hoolimata tantsusaatesse ei võetud, mõtles mees ajaviiteks raha teenima hakata. Orkuti-leheküljel pakub ta teenust, mida kirjeldab nii: «PAIGALDAN KERATIIN JA TEIP-JUUKSEPIKENDUSI 1500-4500.- Küsi lisa ,minu nr 56707699».

Enda kohta on Intsul öelda järgmist: «Elus on nii, et teie sugulased, lähedased, kaastöötajad ei liigu sageli teiega ühes suunas. Nende liikumiskiiruski on teie omast erinev: nad liiguvad kas liiga aeglaselt ja jäävad jalgu või tormavad teile otsa. Mida inimesed sel puhul teevad? Ärrituvad, solvuvad, võitlevad, riidlevad - ühesõnaga – nõuavad. Nõuavad järele mõtlemata, et kõik, kelle saatus on kokku toonud, astuksid ühte sammu. Nõuavad mõistusevastaselt, et neil kõigil oleks pilet ühele laevale, ühte kajutisse ja ühele kohale.»

Kuldsed mõtted! Siinkohal sobib meelde tuletada Arnold Rüütli teravmeelset mõtteavaldust, mille kohaselt «Tänapäeval liiguvad inimesed suurtes kogustes ja suurtel kiirustel pikkade vahemaade taha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles