Oma ala superstaarid Martin Garrix ja Usher andsid koos välja lyric video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher
Usher Foto: SCANPIX

Martin Garrix, elektroonilise muusika noorim ja kiireimini tõusev superstaar, andis eile välja uues singli «Don’t Look Down» featuring Usher.

MARTIN GARRIX

Kõigest 18-aastane Hollandi DJ Martin Garrix kirjutas alla lepingule Spinnin`Recordsiga, kus tema edu eest kannab hoolt Scooter Braun. Martin on hetkel elektroonilise muusika noorim suprestaar, kroonides edetabelite tippe üle maailma. Ome suurima hitiga ”Animals” tõusis ta UK-s esimesele kohale ja sai globaalselt tuntuks. Spotifys on Martin Garrix`il üle 100 miljoni kuulamise ning Youtube`is üle 400 miljoni vaatamise.

Aasta 2015 tuleb Martinil ambitsioonikas- tulekul on maailmatasemel showd ja festivalid ning nüüdsest on ta ka Las Vegase superklubis Omnia resident-DJ. Hetkel on Martin Garrix stuudios luues oma debüütalbumi jaoks uusi lugusid, tehes seejuures koostööd ka teiste superstaaridega nagu Usher, Ed Sheeran, David Guetta, Tiesto ja paljud teised.

USHER

Usher on end loominguliselt proovile pannud ja muusikalisi piire laiendanud juba ajast, mil ta 20 aastat tagasi talendiotsingutel avastati. Usher on ” Recording Industry Assn. of America” poolt tituleeritud kui üks enim-müüvamaid artiste Ameerika ajaloos, olles  üleimaailmselt müünud üle 50 miljoni albumi. Ta on võitnud ka arvukalt auhindu, mille hulka kuulub 8 Grammyt ja nimetati #1 artistiks ”Hot 100 artist of the 2000s decade” arvestuses. Billboard nimetas ta #2 artistiks “2000s decade most successful artist” tänu tema 2004. aasta ilmunud albumile “Confessions”, mis oli dekaadi müüduim sooloalbum.

Usheril on olnud 9 Hot 100 #1 hitti ja 18 Hot 100 top-10 singlit!

Usher viibib hetkel oma ”The UR Experience” maailmatuuriga Euroopas. Ühtlasi töötab ta ka oma 8. stuudioalbumi kallal, mis peaks ilmuma käesoleval aastal.

Usher lõpetas hiljuti filmimise aasta teises pooles ilmuvale filmile ”Hands of Stone”, kus ta mängib Robert De Niro kõrval poksijat Sugar Ray Leonard`it.

Lisaks on ta juba kaks hooaega olnud kohtunikuks Emmy auhinnaga pärjatud NBC saates “The Voice”, kus ta tõestas oma teadmisi ja oskusi, olles mentoriks Josh Kauman`ile, kellest sai ka 6. hooaja võitja.

Vaata ja naudi värsket tantsumuusikat videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles