Treiler: Miley Cyrus annab reedel oma pöörasest tuurist välja DVD

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus «Bangerz» tuur
Miley Cyrus «Bangerz» tuur Foto: promo

Ülemaailmselt tuntud superstaar Miley Cyrus teatas oma fännidele 20.märtsil ilmuvast «Bangerz» tuuri DVD´st.

Time Magazine nimetas eelmisel aastal Miley Cyruse`i oma generatsiooni kõige dünaamilisemaks artistiks, kes jätkuvalt uusi fänne kogudes vallutas «Bangerz»`i  tuuriga kogu maailma. Kauaoodatud DVD esinemised on üles võetud Barcelonas ja Lissabonis. Lisaks esinemistele on fännidele ka ohtralt lavataguseid kaadreid, milles fookuspunktiks on  tuuril oleks ja Miley isiklik elu.  Ajakiri Idolator” kiitis tuuri kui väga veidrat ja hämmastavalt mõjuvat. USA Today kirjutas: Cyrusel on piisavalt karismat ja nutti, et olla Madonna-järgne Madonna».

Foto: promo

Tuuri salvestisel näeb hämmastavaid esitusi Miley lugudest  «SMS (Bangerz)», «4x4», «Love Money Party», «FU» ja «Get It Right». «Bangerz Tour» sisaldab ka kantri stiilis kavereid Outkasti loost «Hey Ya!», Dolly Partoni loost «Jolene» ja lisaks ka võimsaid peolugusid «We Can’t Stop» ja «Party In The USA».

Foto: promo

Album «Bangerz» debüteeris Billboard Top 200 ja Digital Album Chart listis esimesel kohal, müües rohkem kui 270,000 albumit. Albumi esimesel nädalal jõudis «Bangerz» iTunes top listi rohkem kui 70. erinevas riigis. Miley singlid «We Can’t Stop» ja «Wrecking Ball» on Ameerikas kokku müünud rohkem kui 7 miljonit ühikut. «Wrecking Ball» jõudis esimesel nädalal Billboard Top 100 listi ning hoidis esimest kohta järgnevad kaks nädalat, see oli Miley esimene kord saada Billboard Top 100 esikohale.

Foto: promo

«Bangerz Tour» on siiani positiivset vastukaja kogunud. Ajakiri Entertainment Weekly nimetab tuuri «värskeks hip-pop’i mõjutustega pop laiviks, millest on aru saada, et Miley ei piirdu vaid inimeste šokeerimisega».

Us Weekly  kirjutas albumi kohta: «See album on aasta üks suurimaid pop-üllatusi» ja andis albumile 4 punkti neljast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles