ELU24 LIVE/ Külas käisid vaimukad Comedy Estonia stand-up koomikud

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas neljapäeval, 19.märtsil kell 12 põneva erisaatega, kui külas käisid Comedy Estonia stand-up koomikud, kes hetkel tuuritavad mööda Eestit naerutava etendusega «Esimene eesti keeles».

Foto: Kultuurikava.ee

«Comedy Estonia toob publiku tungival nõudmisel taas lavale Eesti parimad stand-up koomikud. Viimased 5 aastat on Comedy Estonia järjepidevalt arendanud stand-up kultuuri Eestis ning «Esimene eesti keeles!» on show, kus pika töö tulemusi täiel rinnal nautida saab,» kirjeldab Comedy Estonia eelmisel aastal välja tulnud ääretult populaarset show'd.

Seitse Eesti eripaigust noort koomikut on lugematuid kordi esinenud vabamikrofoni üritustel Tallinnas ja Tartus, katsetanud oma nalju Pudel baari publiku ees ning pannud ennast proovile Hetk baaris ja Vilde lokaalis.

Comedy Estonia on toonud oma tulevikulootused pimedatest baaridest eredasse rambivalgusesse - tõukab oma linnupojad pesast välja, lootes, et nii mõnigi neist saab tuule tiibadesse ja alustab oma tähelendu.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

«Ma olen hästi uhke selle show üle! Comedy Estonia koomikud on kirjutanud nii palju head materjali ja ma tean, et sellest tuleb üks väga kõrgetasemeline show. Kätte on jõudnud Eesti stand-up’i suur moment ja mina olen kindlasti kohal - õlu ühes käes ja sõnaraamat teises,» kiitis Comedy Estonia üks eestvedajatest Louis Zezeran.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Elu24 live alustas huumorist pungil otsesaatega neljapäeval, 19.märtsil kell 12, kui külas käis Comedy Estonia noored koomikud! Saadet juhtisid Elu24 reporterid Meisi Volt ja Märt Niidassoo!

Vaata järele, mida arvavad koomikud teisest Eestis tegutsevatest stand-up koomikutest ning mis on halvimad kogemused esinemisel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles