Elu24 video! Hendrik Sal-Saller: kogu aur läheb Smilersi peale ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. märtsil jagati Kadrioru lossis kätte Kuldne Plaat 2015 auhinnad. Elu24 puhus paar sõna juttu sellel aastal Aasta esitaja auhinna võitnud Hendrik Sal-Salleriga.

Täpsemalt ei tea Sal-Saller isegi, mida Aasta esitaja auhind tähendab, aga arvab, et on lihtsalt aasta jooksul esitanud kõige rohkem muusikat - kas siis kontserdil või raadiotes. Ka ei saa ta aru, miks auhind anti just talle ja mitte ansamblile Smilers. «Ju ma ole siis üksinda paar korda rohkem esinemas käinud, kui bändiga,» lisab Sal-Saller naljatades.

Ka Smilersil läheb hetkel hästi ja on hetkel Hendrik Sal-Salleri esimene prioriteet, kuigi peast on käinud läbi mõtteid teha ka kellegi teisega koostööd. «Kogu aur läheb Smilersi peale ära,» kommenteerib Sal-Saller oma ajapuudust. Igatahes on plaan ka järgmisel aastal vähemalt üks Kuldne Plaat koju viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles