Elu24 video! Jalmar Vabarna: siin on tegemist karmajumala teenega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. märtsil jagati Kadrioru lossis kätte Kuldne Plaat 2015 auhinnad. Elu24 puhus paar sõna juttu sellel aastal 3 auhinda võitnud Curly Stringsi liikmete, Jalmar Vabarna ja Villu Talsiga.

Curly Strings võitis sel aastal Aasta uustulnuka, ansambli ja albumi auhinnad. Ansambel ootab nüüd suve, kuna valminud on palju uut muusikat ja ehk saab sellest kokku panna lühiplaadi. Plaanis on ka esineda ja kui võimalus tekib, siis reisida.

Kuigi Kuldne Plaat on popmuusika auhind, siis sel aastal sai kõige enam auhindu folk- ja etnosugemetega ansambel. «Siin on tegemist karmajumala teenega,» ütleb Jalmar selle kohta. «Kui muidu öeldakse, et tänane pop on homne folk, siis praegult on vastupidi läinud,» lisab ta.

Veel oli Jalmaril hea meel Vaiko Epliku üle, kes võitis Aasta meesartisti auhinna, ning on õnnelik , et popmuusikas tunnustatakse ka sisuga muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles