Inglanna tunnistas laste surnukehade peitmist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglanna  Bernadette Quirk tunnistas laste surnukehade peitmist
Inglanna Bernadette Quirk tunnistas laste surnukehade peitmist Foto: SCANPIX

Suurbritannias Liverpoolis tunnistas üks naine üles, et hoidis aastaid oma nelja surnult sündinud lapse kehi alles.

55-aastane Bernadette Quirk hoidis laste jäänuseid 20 aastat garderoobis plastmassist kastides, kirjutab Huffington Post.

Lõpuks mattis ta ühe lapse kodukoha lähedal asuvale surnuaiale. Ülejäänud kolm aga mässis vanadesse ajalehtedesse ja kaltsudesse ning pani kasti, kuhu lisas ka õhuvärskendajaid.

Naise sõnul sünnitas ta need neli last ajavahemikul 1985 – 1995. Kõik lapsed, kaasa arvatud kaksikutepaar, olid tüdrukud.

Politsei ülekuulamisel ei suutnud Quirk laste sünniga seonduvat meenutada, eriti problemaatiline oli tema jaoks neljas laps.

Advokaadi Ian Morrise kinnitusel Quirk rasestus ja tõi need neli last ilmale ajal, mil tal oli alkoholiga probleeme ning ta jõi pidevalt.

«Tema kinnitusel sündisid need lapsed surnult, seda tõendavad ka uuringud. Tal on sellest eluperioodist palju asju, mida ta ei mäleta,» lisas advokaat.

Laste jäänused avastas Quirki tütar Julia ja teatas leiust politseile.

Kohus langetab Quirki üle otsuse 11. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles