Maailma edukaim hardstyle artist Headhunterz Hard Nation peol klubis Factory

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAAILMA EDUKAIM HARDSTYLE ARTIST HEADHUNTERZ
MAAILMA EDUKAIM HARDSTYLE ARTIST HEADHUNTERZ Foto: promo

MAAILMA EDUKAIM HARDSTYLE ARTIST HEADHUNTERZ ESINEB 4. APRILLIL HARD NATION PEOL KLUBIS FACTORY.

Foto: promo

Willem Rebergen (12.09.1985) ehk Headhunterz on hardstyle DJ Hollandist.

Ta on tänaseni maailma number 1 hardstyle artist ning kelle muusikamõjude pärast on jõudnud hardstyle kuulajateni üle kogu maailma. Pärast seda, kui Headhunterz tõi selle muusikastiili juurde trance meloodia mõjutusi ning “pitchitud kicki” ehk tuunitud trummi jõudis tema muusika üha enam ka mainstream raadiotesse ja tänu temale muutub hardstyle igapäevaga aina populaarsemaks.

Lisaks on ta esimene hard dance stiili artist, kes jõudis Dj Mag Top 100 tabelisse.

Tuntuimad lood :  "Rock Civilization", "Forever az One" , "Just Say My Name"., EP "Megasound / Muzikal revolution", „Dragonborn“, „Doomed“, „The Fear of Darkness“,

„Eternalize (Hardbass 2012 anthem), „The Power of the Mind“ jpt.

Viimane superhitt „ Once Again „ ilmus märts 2015.

Hedhunterz on maailma edukaim hardstyle artist, kes on müünud miljoneid albumeid ja saavutanud midagi ületamatut ja just seepärast austab teda kogu Hardstyle skene muusikapere ning teda armastavad miljonid fännid üle kogu maailma.

4. aprillil astub klubis Factory üles just see menukas superstaari staatuses olev Hollandi artist Headhunterz. Eestit külastab ta kodumaa number üks hardstyle üritusel Hard Nation.

Uksed avatakse juba 22.00, et vältida järjekordi. Piletid müügil piletilevis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles