Galerii: DiModa tõi lavale «Eesti Tippmodell» 3.hooaja modellid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud reedel, 13. märtsil jõudis taaskord Lounge Deja Vu külastajateni koostöös Campariga toimuv üritus DiModa, mis sel korral  ootas kõiki gurmaane nautima Plum D'or & Läheb Fashion Show'd, kus kauni kollektsiooni tõid rahvani Eesti Tippmodell 3.hooaja modellid!

Möödunud reedel astusid Lounge Deja Vu külastajate ette «Eesti Tippmodell» 3. hooaja modellid, kes värske modellisaate hooaja lõppedes taas laval kohtusid. Saatesarjast tuntud modellid astusid lavale Plum D'or & Läheb Fashion Show'ga! Modellisaade ei lõpetanud modellide ühist rada, sest staarid said taas ühist lava jagada möödunud reedel, kui astuti üheskoos üles DiModa'l kevadisi moehitte tutvustades. 

Laval kohtusid modellisaatest rahva lemmikuteks saanud Liise, Katja, Mona ja Sandro, kes võisid ka saalis enda austajaid ja fänne silmata. Sel ööl pakatas Lounge Deja Vu ilust ja šarmist, rõõmustati taaskohtumise üle ning pidu kestis varaste hommikutundideni.

Läheb moebränd on alates 2013. aastast disaininud eksklusiivseid naisterõivaid, milles ajatu elegantsi loomiseks kasutatakse kvaliteetkangaid Prantsusmaalt, Itaaliast ja Inglismaalt! Läheb kollektsiooni täiendasid DiModal Plum D'or eksklusiivsed ehted, mis on ainueksemplarid ning valmistatud kvaliteetsetest ja looduslikest materjalidest.  Ehete iseloom on sätendav, elegantne, stiilne ja eksklusiivne, mis muudab nad ideaalseks nii moeteadliku naise igapäevase aksessuaarina kui ka pidulikemal hetkedel.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral sai laval tutvuda Anatoli Eini poolt lavastatud showga, kus esitleti Läheb moebrändi riidekollektsiooni ning Plum D'or aksessuaare.

Juba sel reedel, 20.märtsil ootab Lounge Deja Vu's kõiki teatrilava, kui toimub Le Grande Spektaakel, mis toob põneva vaatemängu Deja Vu lavale ning garanteerib meeldejääva elamuse! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles