Putin enne ja nüüd. Kas kümme päeva varjusolek muutis teda?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin - 16. märts
Vladimir Putin - 16. märts Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladmir Putin oli avalikkusest eemal kümme päeva ning mitmed meediaallikad hakkasid võrdlema, kas presidendi välimus on selle aja jooksul muutunud.

Meedia tõi ära fotod, milline nägi Putin välja 5. märtsil kui ta kohtus Itaalia peaministri Matteo Renziga ning 16. märtsil, mil tal oli kohtumine Kõrgõzstani juhi Almazbek Atambajeviga.

Eile Peterburis olnud ajakirjanikud märkasid, et Putin oli varasemast näost valgem ning ta näol oli kaamerate ees olles näha higi.

Putinil oli eile Peterburis kohtumine Kõrgõzstani presidendi Almazbek Atambajeviga. Ajakirjanikud küsisid Putinilt otse, et milline on ta tervislik seisund ning president vastas, et suurepärane.

Ta kommenteeris veel, et ilma klatšita oleks elu igav, viidates tema ümber tekkinud spekulatsioonidelaviinile.

Venemaa opositsioonikanal Dožd viitas Putini võimalikele terviseprobleemidele. Kremlist aga teatati, et Putin on hea tervise juures ning tegeleb tööga. Samal viisil vastati ka president Boriss Jeltsini ajal kui riigijuhil haigushoog tekkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles