«Saladused» rääkis loo koolivägivallast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Saladused» sai näha lugu, milles koolipoiss sattus kaaslaste väljapressimise ohvriks.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Siim läks uude kooli, kus ta kedagi ei tundnud. Sõprade võitmiseks otsustas ta oma söögiraha eest klassivendadele maiustusi osta, kuid see samm osutus suureks veaks. Siimult hakati regulaarselt raha välja pressima. Summad muudkui kasvasid ja Siim ei näinud muud võimalust, kui varastada oma ema ja vanaema tagant.

Siim polnud enam ammu korralikult söönud ja kannatas kõhuvalude käes. Rahasummad aga suurenesid ja väljapressimine läks järjest hullemaks.

Kogu lugu tuli välja pärast seda, kui Siim keeldus raha andmast ja ta poistekamba käest peksa sai.

Siimu vanaema tunnistas, et teadis juba varem, kuhu tema raha kadus, kuid lootis, et poiss on piisavalt suur ja saab asjast aru. Vanaema andis Siimule andeks, kuid veel aastaid hiljem tunneb Siim muret, et kas ta ikka andestas...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles