Klubikontseptsioon Armada Night naaseb Factory`sse uute vingete esinejatega

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armada Night toob Eestisse sellised hakkajad elektroonilise tantsumuusika artistid nagu Norra viiking-DJ Orjan Nielseni, hollandlase Mark Sixma ning prantslase Alexandre Bergheau.
Armada Night toob Eestisse sellised hakkajad elektroonilise tantsumuusika artistid nagu Norra viiking-DJ Orjan Nielseni, hollandlase Mark Sixma ning prantslase Alexandre Bergheau. Foto: AFP / Scanpix

18. aprillil toimub Tallinna ööklubis Factory taas ülivõimas pidu tipptasemel Armada Music artistidega ning seekord toob klubikontseptsioon Armada Night Eestisse sellised hakkajad elektroonilise tantsumuusika artistid nagu Norra viiking-DJ Orjan Nielseni, hollandlase Mark Sixma ning prantslase Alexandre Bergheau.

Foto: AFP / Scanpix

Kõik need klubimuusika maailmas tuntud mehed teevad koostööd viiekordse maailma number 1 DJ Armin van Buureni plaadifirmaga Armada Music.

Foto: AFP / Scanpix

Viimati tõi Armada Night Factory klubiseinte vahele tipptegijate tantsumuusika mullu 15. novembril, kui EDM Estonia teisele sünnipäevale saabusid sellised DJ-de kõrgklassi nimed nagu Andy Moor, dj-duo Cosmic Gate ja Ruben De Ronde.

Foto: AFP / Scanpix

Seekordsetest külalisesinejatest on omanäoliseim Norras Kirkenesis sündinud 32-aastane turske Orjan Nielsen, kelle stiilideks on segu trance-ist ning hetkel populaarsut koguvast EDM muusikast. Tema kohta on kasutatud sõnu pühendunud, töökas, energiline, aga eelkõige hüüdnime all "Norra ime." 2004. aastal DJ-karjääri alustanud mees on plaate keerutanud pea enamus suurtel festivalidel üle maailma. Tegu on ühe hetke silmapaistvaima artistiga Armada plaadifirma alt.

Veebruaris samuti 32-aastaseks saanud Mark Sixma on Hollandist pärit trance DJ ja produtsent, kes juba üsna oma karjääri algul sattus Armin Van Buureni raadioshow`sse "A State of Trance" ning sealt edasi lepinguni Armada Music‘uga, mis viis ta tõelisesse trance muusikamaailma ja Euroopa tantsufestivalidele. Prantsusmaalt pärit Alexandre Bergheau aka Alex Oshean ja Jap-Riders muusikastiilideks on trance, trance-progressive ja electro. Ta on õppinud klassikalist muusikat, 2008. aastast on ta klubimuusika DJ ja produtsent ning jäi kohe silma ka Armin Van Buurenile. kelle abiga on tema karjäär näidanud ainult tõusu trende.

Foto: AFP / Scanpix

EDM Estonia poolt toetavad Armada artiste Eesti omad DJ-d Kaimo K., Tony Awake, Tarmo Tammel ja DJ-duo Cold Rush ehk Erkki Abel ja Robert Roost.

Armada Music on valitud viimased viis aastat parimaks globaalseks tantsumuusika plaadifirmaks ja sellel on üle 26 tütarplaadifirma, mille alt avaldatakse nii progressiivset klubimuusikat kui ka trance`i, house`i ja technot. Armada Musicu omanik on viiekordne maailma number 1 DJ Armin van Buuren. Plaadifirma alla kuuluvad lisaks Buurenile sellised tantsumuusika lipulaevad nagu Dash Berlin, Markus Schulz, W&W ja Aly&Fila.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles