Elu24 video! Mattias Simson stuudiovoorus: ma arvan, et olen päris musikaalne inimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Simson
Mattias Simson Foto: Viktor Burkivski

Eile, 15. märtsil toimus saate «Eesti otsib superstaari» 1. stuudiovoor, kus finaalikohtade nimel võistlesid 10 noormeest. Üheks võistlejaks, kes peab end veel lohutusvoorus tõestama, oli Mattias Simson, kellega Elu24 enne eilseid etteasteid veidi juttu ajas.

Mattias käis juba 2 aastat tagasi «Eesti otsib superstaari» saates, kuid siis ei pääsenud ta isegi kohtunike ette. Sel aastal on ta juba stuudiovoorus.

Ennast peab noormees musikaalseks inimeseks ning arvab, et superstaari saade on parim koht enese arendamiseks ja oma muusika jagamiseks. 

Aastate jooksul on Mattias saanud eneskindlamaks, kuid lauluoskus on tal enda arvates sama nagu enne.

Mattias kuulab nii fusion-jazzi kui pop- ja rock-muusikat. Üheks eesmärgiks nimetab noormees seda, et sooviks kombineerida omavahel Michael Jacksoni ja Freddie Mercury loomingut.

Inimestele, kes plaanivad tulevikus superstaari saatest osa võtta, aga kahtlevad, soovitab Mattias kindlasti saatesse tulla. «Kui te teate, et te oskate laulda, armastate muusikat ja teete seda hästi, siis kindlasti ärge andke alla,» soovitab noormees tulevastele superstaariks pürgijatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles