Weekend Festival Balticu esimesed peaesinejad on David Guetta ja Hardwell

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta kontsert Tallinnas
David Guetta kontsert Tallinnas Foto: Karli Saul/SCANPIX

Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esmakordselt Balti riikidesse - 6-8. augustini toimub Pärnus Weekend Festival Baltic.

Suvises Pärnus esinevad hetke maailma üks kuumimaid artiste DAVID GUETTA (FRA), kelle varamusse kuuluvad muuhulgas superhitid «Titanium», «When Love Takes Over», «Without You» ning erinevate küsitluste põhjal käesoleva hetke maailma parima dj tiitliga pärjatud HARDWELL (HOL). Lisaks astuvad publiku ette järjest rohkem ja rohkem looga «Sun Goes Down» kuulajate südameid võitev ROBIN SCHULZ (GER); FELIX JAEHN (GER), kelle remix loost «Cheerleader» naudib jätkuvalt raadiotes kõrgeid edetabelikohti; kaks korda Eestis täismajale kontserdi andnud EXAMPLE + DJ WIRE (UK), DARUDE (FIN), TUNGEVAAG & RAABAN (NOR/SWE), HEAVYWEIGHT (FIN), SUPER8 & TAB (FIN) ning põhjanaabrite tõusev täht THE SECOND LEVEL.

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Algselt Soomest alguse saanud Weekend Festival on publiku hulgas aastatega tuntust kogunud kui festival, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste.  Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ning palju muid atraktsioone festivalialal, lisaks ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Peakorraldaja Hardi Loog lausus, et sündmuse toomisega Baltikumi soovitakse pakkuda täiesti enneolematut festivalikogemust ka siinse regiooni publikule. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinast kui Riiast, lisainfo on lähiajal tulemas festivali koduleheküljele. Järgmised esinejad avalikustatakse 23. märtsil.

Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on juba alanud aadressil www.weekendbaltic.com Eelregistreerimine tagab, et on võimalik osta 2päeva festivalipass soodushinnaga 59 EUR (norm 69 EUR) ja 3päeva festivalipass soodushinnaga 79 EUR (norm 99 EUR). Festivalipiletite avalik müük algab 7. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles