Jeremy Clarksonilt obaduse saanud produtsent kardab oma karjääri pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC produtsent, kelle löömise pärast eemaldati töölt «Top Geari» saatejuht Jeremy Clarkson, kardab väidetavalt oma karjääri pärast.

36-aastane Oisin Tymon on «Top Geari» frantsiisi juures erinevatel ametikohtadel töötanud alates 2005. aastast ning ta oli varem BBC saate «The One Show» abiprodutsent, kirjutab Daily Mail. Tymon on pärast 4. märtsil Yorkshire'i hotellis toimunud tüli madalat profiili hoidnud.

Tymoni juriidilisele tiimile lähedane allikas ütles, et produtsent on täiesti löödud: «Ta kardab väga, et kaotab töö, mida armastab ja mida ta on teinud viimased kuus aastat. Ainus, mida ta soovib, on tagasi tööle naasta. Ta on toimunust muserdatud.»

Tymon sattus pärast skandaali avalikukstulekut internetitrollide sihtmärgiks ja teda on isegi ähvardatud. «Kui nad Clarskonit tagasi ei too, hakkan Oisin Tymonit lööma,» säutsus üks Twitteri kasutaja ja teine lisas: «Kui Clarkson vallandatakse, kas siis saab Oisin Tymonist Suurbritannia kõige vihatum mees?»

Intsidendist on meediasse jõudnud erinevaid kirjeldusi. Ühe väljaande väitel lõi 54-aastane Clarkson produtsendi huule katki seetõttu, et kui ta tagasi hotelli naasis, leidis ta, et õhtusöögiks serveeritakse vaid külma liha. Teiste allikate väitel kestis tüli 40 minutit ja selle põhjuseks polnud ainult toidunappus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles