Ebaõnn Ameerikas: Ewert and the Two Dragonsi tuuribussist varastati raha, passid ja tehnika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons
Ewert and the Two Dragons Foto: Ewert and the Two Dragons / Instagram

Ewert and the Two Dragonsi tuuribussist varastati San Francisco kontserdi ajal suur summa sularaha, passid ja tehnika.

Neljapäeval murdis keegi kurikael Eesti indie-bändi tuuribussi ja võttis kaasa kõrvamonitorid, sülearvuti avaldamata muusikaga, iPadi ja 2000 dollarit sularaha, kirjutab Los Angeles Times. Laulja Ewert Sundja tütardele mõeldud kingitused jäid samuti varga saagiks.

Mis veel hullem - sissetungija pani pihta ka bändimeeste passid, mille tõttu oleks võinud nende naasmine kodumaale keeruliseks osutuda.

«Õnneks on meil Los Angeleses konsul ja me saame ajutise dokumendi, mille abil koju pääseme. Hea seegi,» nentis Sundja ajalehele antud telefoniintervjuus.

Ewert and the Two Dragonsi eelmine USA tuur 2012. aastal lõppes samuti äpardusega - bänd sattus New Yorki orkaan Sandy ajal ning jäi kolmeks päevaks veeta ja elektrita hotelli lõksu.

Ebaõnn ei heiduta bändi aga Ameerikasse naasma: «Oleme raevukamad kui eales varem! See ei hoia meid tagasi. Lõppude lõpuks oli see väike asi. Keegi ei saanud vigastada ja need olid kõigest asjad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles