Raadio 2 astub Euroopa raadiote meistrivõistluste tulle, iga säuts loeb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek, Erik Morna
Ingrid Peek, Erik Morna Foto: Maris Uusna

Täna kell 21 toimub Euroopa raadiotevaheliste meistrivõistluste «RadioBattle» finaal Milanos, kus Eestit esindavad Raadio 2 saatejuhid Erik Morna ja Ingrid Peek. See, kui edukaks Eesti kujuneb, sõltub pühapäeval kella 21-22 vahel säutsutud Twitteri sõnumitest, milles on märgitud #radiobattleEE.

«Eesti purustas poolfinaalis Saksamaa ning seda lisaks mängitud heale muusikale just nimelt tänu küberrahva aktiivsetele hääletajatele, kes sel ajavahemikul oma säutsudesse lisasid võluvõtme #radiobattleEE. Lisaks Raadio 2 kuulajatele ja kodumaa fännidele andsid oma panuse tuntud muusikud ja meelelahutajad, ministrid ja kirjanikud. Loodame, et finaali ajal ühineb selleks oluliseks pühapäevaõhtuseks tunnikeseks kogu säutsurahvas ja viib Eesti võidule,» kommenteeris Raadio 2 peatoimetaja Kristo Rajasaare.

«Tore on ka see, et #radiobattleEE toimib igal juhul - vahet pole, kas säutsud oma uuest lahedast leiust, postitad viimase endli või sõimad poliitkuid (nagu seda viimati tegi kirjanik Kaur Kender), Eesti eduks läheb arvesse iga säuts, mis küberkosmosesse paisatud koos #radiobattleEE märgiga,» lisab R2 saatejuht Ingrid Peek.

Eesti esindaja Raadio 2 seljatas esimeses poolfinaalis Saksamaa raadiojaama FunkHausEuropa. Sel pühapäeval, 15. märtsil kell 21-22 toimuvas suures superfinaalis võistlevad Eesti Raadio 2, Läti raadiojaam Pieci ning Oradio Serbiast. Võistluse kohtunikuks oli Itaalia RAI Radio 2 legendaarne saatejuht Filippo Solibello.

Kuula otseülekannet Euroopa esimestelt raadiotevahelistelt meistrivõistlustelt Milanos sel pühapäeval kell 21-22 Raadio 2-st otse ja kodulehelt www.r2.ee Saatejuhid on Erik Morna ja Ingrid Peek. Lisa sel ajavahemikul iga oma Twitteri postituse juurde märksõna #radiobattleEE ja säutsu, kuidas jaksad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles