Fotod: ühe käega ja kuuendat kuud rase surfikaunitar mõõdab laineid kuni jaksab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bethany Hamilton
Bethany Hamilton Foto: SCANPIX

Lapsena hairünnakus käe kaotanud profisurfar Bethany Hamilton on kuuendat kuud rase, kuid see ei takista teda oma lemmiksporti harrastamast.

25-aastane Bethany jäi käest ilma ja kaotas 60 protsenti oma verest 13-aastasena, kui teda ründas Hawaii rannas hai, kirjutab Daily Mail. Ta ei lasknud ennast õnnetusest ära hirmutada ja neli aastat hiljem surfas ta juba professionaalide tasemel.

2013. aastal abiellus Bethany oma elukaaslase Adam Dirksiga ning eelmisel kuul teatasid nad, et nad saavad peagi perelisa.Bethany ütles, et kavatseb surfata senikaua, kuni beebikõht lubab.

«Olen surfanud terve raseduse aja ja plaanin seda teha, kuni saan. Kui kõht on juba üsna suur, võtan ehk veidi rahulikumalt ja lihtsalt ujun ning naudin ookeani ja teisi tegevusi,» ütles Hamilton.

Bethany ütles, et beebi kasvatamine ühe käega saab olema väljakutse: «Ma nuputan selle välja ja olen loominguline. Emadus ühe käega - ma olen selle üle mõelnud... Ma kipun unustama, et mul on ainult üks käsi, nii et väänlev tita ja mähkmete vahetamine võib olla keeruline, kuid olen juba harjunud kohanema ja omaks võtma erinevaid asju. Leian omad nipid, kuidas lapse eest hoolitseda.»

Vaata SIIT, kuidas beebiootel Bethany Hamilton surfamas käis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles