Jeremy Clarkson vihjas, et ta lahkub BBC-st jäädavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Hittsaate «Top Gear» saatejuht Jeremy Clarkson vihjas ajalehes The Sun avaldatud kirjatükis, et ta võib BBC-st jäädavalt lahkuda.

Clarkson eemaldati töölt sel nädalal, kuna selgus, et ta oli toitlustamise tõttu tekkinud tüli käinud löönud produtsenti, vahendab Digitalspy. «Top Geari» käesoleva hooaja kolm viimast osa eemaldati kavadest.

Clarkson võrdles laupäeval avaldatud kolumnis ennast dinosaurustega ja andis mõista, et aeg on lahkuda.

«Me kaotame ühe looma ja saame uue. Loodus tegi vea, kui ta dinosauruse leiutas. Nad olid liiga suured, liiga vägivaldsed...» kirjutas Clarkson.

«Kõik dinosaurused surid ja nüüd, aastaid hiljem, ei leina keegi nende lahkumist. Neil suurtel, imposantsetel olenditel pole kohta maailmas, mis on eluga edasi läinud,» lisas ta.

Clarksoni tööle ennistamise üleskutsele on alla kirjutanud üle 880 000 inimese.

«Võite alustada nii palju kampaaniaid, kui soovite, ja otsida poliitikute toetust kõikidelt pooltelt, kuid tulema peab päev, mil jätate nende suurte koletistega hüvasti ja liigute edasi,» kirjutas Clarkson kolumnis. «Kaotame ühe looma ja saame teise. Maailm pöörleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles