Galerii ja video: Comedy Estonia tõi taas lavale Eesti parimad stand-up koomikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Comedy Estonia tõi reedel publiku tungival nõudmisel taas lavale Eesti parimad stand-up koomikud. 

Viimased viis aastat on Comedy Estonia järjepidevalt arendanud stand-up kultuuri Eestis ning «Esimene eesti keeles!» on show, kus pika töö tulemusi täiel rinnal nautida saab. Eelmisel aasta novembris esietendunud show osutus äärmiselt populaarseks, mille tulemusena paljud piletist ilma jäid ning neil see show nägemata jäi.

Seitse Eesti eri paigust noort koomikud said kokku Telliskivi teatris Vaba Lava. Viimased aastad on need noored lugematuid kordi esinenud vabamikrofoni üritustel Tallinnas ja Tartus, katsetanud oma nalju Pudel baari publiku ees ning pannud ennast proovile Hetk baaris ja Vilde lokaalis.

Comedy Estonia on toonud oma tulevikulootused pimedatest baaridest eredasse rambivalgusesse - tõukab oma linnupojad pesast välja, lootes, et nii mõnigi neist saab tuule tiibadesse ja alustab oma tähelendu.

Etendus oli rangelt eestikeelne, et demonstreerida emakeele ilu ja valu.

Enne etendust aitas tuju üles kütta YO! Hoov resident DJ Philgood. Esinesid Elen Veenpere, Karl-Alari Varma, Tigran Gevorkjan, Ardo Asperk, Daniel Veinbergs ja Mikael Meema. Peaesineja oli Sander Õigus. Õhtujuhiks oli Comedy Estonia asutaja Stewart Johnson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles