Elu24 video: Margus Vaher ja Helen Adamson: meil on hea keemia, energia peab sobima

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Margus Vaher esitles neljapäeval 12.veebruaril Sinilinnus oma debüütalbumit «Unleashed», kus kõlab ainult mehe enda looming. Elu24 rääkis Marguse ja lauljatar Helen Adamsoniga enne live'i põgusalt juttu.
 

Helen Adamson rääkis Elu24le, et tuttavaks sai ta Margusega siis, kui kiusamisvastast kampaaniat ning kutsus meest kaasa lööma. Seejärel saadi headeks sõpradeks.

«Kui kuulsin kui ilusasti ta eesti keeles laulab ja kui sügav hääl tal on, siis tegin talle ettepaneku ja ega ta väga kaua ei mõelnud ka,» rääkis Margus, kuidas jõuti duetini «Lõpuks sind leides».

Kena duetipaar loodab ka edaspidi muusikat teha, sest koostöö on meeldiv ja sujuv ja Margusega pidi ka nalja saama. «Meil on hea keemia, energia peab sobima,» lisas mees.

«Suutsin 30 aastat olla selline muusik ja laulja, kes ise muusikat ei kirjutanud. Müstiliste asjade kokkulangevusel armumine ja mõned muud asjad viisid klikini eelmise aasta jaanuaris ning peale seda hakkas looming voolama,» selgitas Margus Vaher, kuidas album «Unleashed» sündis.

«Andsin endale väikese lubaduse, et teiste loomingut enam ei salvesta, kui just Arvo Pärt ei helista.»

Vaata videost, kuidas sünnib staaride arvates tõeline hitt ja kuidas valmis Heleni ja Marguse intiimne muusikavideo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles