Elu24 video! Modellisaate Kevin: mul on palju fänne ja mõningaid pakkumisi modelliagentuuridest

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 jõuab suure finaalini Kanal 2 tõsielusarja «Eesti tippmodelli» kolmas hooaeg! Finaali on jõudnud neli andekat noort modelli – Hendrik, Liise, Aule ja Jekaterina. Saates on kohale ka esimestes saadetes välja langenud osalejad, aga mitte Kevinit. Elu24 uuris lähemalt, millega noormees tegeleb ja kas end ka edaspidi modellinduses näeb.

«Saates osalemine andis mulle palju fänne juurde a mõningaid pakkumisi modelliks agentuuridesse,» rääkis modellisaates osalenud Kevin Sarapuu Elu24le, et sai tänu saates osalemisele juurde ohtralt enesekindlust.

Esialgu küll Kevin veel mõtleb, kas vastata mõnele agentuurile: «Nad saadavad sind kuuks-kaheks kuskile välismaale. See on tegelikult väga suur otsus.»

Modellindus siiski pole Kevini jaoks päris tulevikunägemus: «Ma tahaksin saada näitlejaks, eks näis, mis selle poole pealt saab.»

Foto: Erik Prozes / Postimees

Kellele hoiab Kevin finaalsaates pöialt? «Hendrikule loomulikult,» vastab noormees pikalt mõtlemata, et ta oli saates kõige lahedam ning ei käitunud tujude järgi.

Saatekaaslastega on Kevinil suhtlus säilinud ja kui keegi kaugemalt tuleb, siis saadakse ka kokku. «Hristinaga vahel suhtlen, sest temaga oli armuteema, aga see ei jätkunud, sest ta elab liiga kaugel.»

Foto: Kristjan Lepp

Miks ei jõudnud Kevin modellisaate finaali võtetele?

«Ilmselgelt ma magasin sisse. Unustasin endale äratuse panna,» lisas Kevin, et unustas võtted ära.

Foto: Kirill Gvozdev

Kevin töötab geisõbralikus baaris nimega Club W, aga ise peab end siiski naistemeheks ja on ka suhtes. «Klubis vahel küsitakse, kas sa oled..., ütlen, et ei, ma olen suhtes.» Noormees küll alguses keeldus töötamast W-s, aga hiljem võttis pakkumise vastu, et ehk ei ole nii hull kui ta arvab.

Foto: Meisi Volt (mobiilifoto)

Vaata videost, kuidas suhtub Kevin oma ohtratesse fännidesse, kes talle kirju saadavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles