TV3 tänane «Õhtu»: Kadri Simson, Erki Nool ja Hardi Volmer

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno juhtimas saadet «Õhtu»
Hannes Võrno juhtimas saadet «Õhtu» Foto: TV3

Hannes Võrno vestlussaates «Õhtu» on täna külalisteks Kadri Simson, Erki Nool ja Hardi Volmer.

Tänase «Õhtu» esimeses intervjuus küsib Hannes Võrno Keskerakonna aseesimehelt Kadri Simsonilt kommentaari maailmavaatelistesse erimeelsustesse takerduvatele koalitsioonikõnelustele ning uurib, kui tõenäoline on, et Keskerakond kaasatakse Reformierakonna asemel valitsusläbirääkimistesse.

Olümpiavõitja Erki Noolega võtab Hannes Võrno jutuks nii uue situatsiooni poliitikamaastikul, Isamaa ja Res Publica Liidu valimistel «feilimise» põhjused ja tulevikuvõimalused kui ka sporditeemad alates dopinguskandaalidest ja lõpetades Eesti suusatajate tänavuse hooaja tulemustega.

«Õhtu» muusikakülaliseks on igihaljas ansambel Singer Vinger, mille kunstnikust ja filmimehest legendaarne solist Hardi Volmer räägib muuhulgas, kas ta on valmis asuma Sven Mikseri asendusliikmena Riigikokku, kui Mikser ministriks siirdub.

«Õhtu» külalistele saavad küsimusi esitada ka televaatajad: ohtu@tv3.ee

«Õhtu» otsesaatest saab kell 20.15 osa TV3Play lehel Eetrisse jõuab saade kell 23.00. Kõik Twitteri kasutajad on oodatud saate teemadel kaasa rääkima, hashtagiks on #õhtu

«Õhtu» alustab TV3s täna kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles