Petitsioonile «Tooge Clarkson tagasi!» on alla kirjutanud üle 570 000 inimese

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Online-petitsioonile, mis nõuab autosaate «Top Gear» juhi Jeremy Clarksoni tööle ennistamist, on päevaga alla kirjutanud üle poole miljoni inimese.

BBC eemaldas 54-aastase staari töölt teisipäeval, kui selgus, et Clarkson oli tüli käigus produtsendile äsanud, vahendab BBC. «Top Geari» käesoleva hooaja kolm viimast episoodi eemaldati kavadest.

Poliitblogija Guido Fawkes pani veebisaidile change.com teisipäeval üles petitsiooni «Bring Back Clarkson», millele on praeguseks alla kirjutanud üle 570 000 inimese. Sadu toetajaid lisandub iga minutiga.

Arvatakse, et BBC võib «Top Geari» eetrist maha võtmisega kaotada miljoneid. 1977. aastal kohaliku saatena alustanud «Top Gearil» on üle maailma hinnanguliselt 350 miljonit vaatajat. 2002. aastal uue formaadiga eetrisse naasnud saadet on tehtud 170 episoodi. Ajakirja Top Gear ülemaailmne tiraaž on 1,7 miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles