Galerii: Soome viikingid panid saalitäie naisi rõõmust rõkkama ja ihast kihama!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 7. märtsil toimus Club HOLLYWOOD-is linna populaarseim ürituste sari  TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай, mis tähistas seekord korraga kahte suursündmust – 6. SÜNNIPÄEVA ja NAISTEPÄEVA!

Foto: Tantsuparadiis

Esmakordselt Tantsuparadiisi ajaloos, esines spetsiaalselt naistepäevaks, skandinaavia kuulsaim erootiline meeste show «Scandinavian HUNKS» (Soome) – tõelised 21. sajandi viikingid kes panid saalitäie naisi rõõmust rõkkama ja ihast kihama!

Foto: Tantsuparadiis

Kõiki naistega kaasas olnud mehi ootas aga ürituse sünnipäeva puhul samuti ees üllatus, mida pakkus sensuaalses karnevali stiilis Peterburist pärit «Crystal Project», see oli show milles puudusid piiranguid, mis oli täiuslik emotsioonide meri ja kirgede laviin, ilu ja elegantsuse ilutulestik.

Foto: Tantsuparadiis

Uue hooaja algusega sai ka uuenduse Tantsuparadiisi lava ja tantsupõrand, kus oli  varasemast rohkem paradiisi dekoratsioone, valgus- ja eriefekte, tehnilisi uuendusi ja laserkiiri – kõik see tegi pidutsemise veel nauditavamaks!

Foto: Tantsuparadiis

Lisaks said külalised veel maitsta sünnipäevatorti ning pidutseda tõelises sünnipäevapeo atmosfääris!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Vaata uskumatut peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles