Elu24 video! Helin sarjast «Piire ületades»: miks on inimestel keelatud üksteist vaadata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel reedel, 13. märtsil, esilinastub Kanal 2 Eetris uus kodumaine tõsielusari «Piire ületades». Esmaspäeval kogunesid saate tegijad, osalejad ja press Tallinn Ballooni juurde kohvikusse, et vaadata ära sarja esimene osa. Üheks saates osalejast on 23-aastane Helin Vals.

Helin võttis saatest osa, et saada uusi kogemusi ja tuvusi, kuid see polnud ainus põhjus. Ta on õppinud turismikorraldust ja tema arvates, peab turismitöötaja kodumaad tundma.

Kõige raskem oli Helini jaoks retke jooksul privaatsuse puudumine, kuna osalejad olid 24 tundi ööpäevas koos.

Hetkel tegeleb neiu enese arendamisega ja tuleviku planeerimisega. Kas Helini tulevik on turismi- või televaldkonnas, seda ei oska ta veel ette ennustada.

Helin naudib tähelepanu. Teda ei häiri, kui keegi teda vaatab, vaid peab seda loomulikuks. Erivajadustega inimestel soovitab ta oma suhtumist muuta. «Kui sa oled kinnine ja mõtled negatiivselt, siis ei tule keegi teie juurde ja mõtleb teist sama,» ütleb Helin.

«Piire ületades» esimene osa on eetris Kanal 2 eetris reedel kell 20:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles