Kuula, kui kaunilt laulab Kerli Kõivu õde, Eliisa Kõiv!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliisa Kõiv, kes on Kerli Kõivu õde ja laiemale üldsusele tuntud ka «Eesti otsib superstaari» saatest, avaldas oma esimese singli «Sinuga koos»
Eliisa Kõiv, kes on Kerli Kõivu õde ja laiemale üldsusele tuntud ka «Eesti otsib superstaari» saatest, avaldas oma esimese singli «Sinuga koos» Foto: Erakogu

Eliisa Kõiv, kes on Kerli Kõivu õde ja laiemale üldsusele tuntud ka «Eesti otsib superstaari» saatest, avaldas oma esimese singli «Sinuga koos».

Esialgu oli lugu kirjutatud ja lauldud pühendusega ühele erilisele inimesele, kuid saades sõpradelt väga head tagasisidet, otsustati laul avaldada ka laiema publiku ees. Südamlik lugu räägib armastusest ja selle püsimajäämisest ajas.

Praeguseks on laul olnud juba nädalapäevad ka «Reporteri» ilmalugu ja alates homsest saab seda kuulda ka kõikidest raadiojaamadest - SkyPlus, Elmar jne.

Vokaal: Eliisa Kõiv

Muusika: Marco Margna

Sõnad: Anu Röömel

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles