Tallinn Art Space'is astub kolmapäeval üles Jarek Kasar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarek Kasar
Jarek Kasar Foto: Kultuurikava.ee

Kolmapäeval, 11. märtsil kell 19 toimub Tallinn Art Space`i galeriiruumides Jarek Kasari ja Chalice etteaste «KAKS KONTSERTI».

Homme toimuv kontsert on esimene KOLMAPÄEVASTE GALERIIKONTSERTIDE seas. 22. aprillil on näiteks oodata esinema võrratut Maarja Nuuti ja lähiplaanidesse kuulub veel ka Pastaca etteaste. Kolmapäevase kontserdi pileteid on võimalik soetada Piletilevist või Tallinn Art Space'ist.

Jarek Kasar, artistinimega Chalice on laulja ja laulukirjutaja, kes oma muusikukarjääri alustas räpparina, kuid tema muusikalised katsetused on vägagi eripalgelised alates rahvamuusikast kuni tänapäevase elektroni välja. Tema esimene album «Ühendatud inimesed» ilmus 2003. aastal. Jarek Kasar on võitnud mitmeid ja mitmeid Eesti Muusikaauhindu, kõnetanud kogu ühiskonda Eesti Vabariigi aastapäeval piduliku, kuid samas südamliku lauluga «Minu inimesed» (mis aasta pärast kõlas ka ühendkooride loona laulupeol), esitanud Põhuteatris oma esimest ooperit «Katuselt» ja jõudnud teatri NO99 repertuaari monomuusikaliga «Lindmees», rääkimata paljudest välja antud albumitest. Jarek Kasari haare on aukartustäratavalt lai.

Foto: Erakogu

Ta ise on öelnud: «Mulle meeldib luule ja muusika; see, kui muusikas on tähtsaimal kohal sõnad ning ei panda nii palju rõhku häälega veiderdamisele. Sellist muusikat tahtsin teha. Kõike, mida öelda soovin, ütlen oma lauludega.»

29. veebruaril Maakri 21 avatud Tallinn Art Space ühendab endas kaasaegse kunsti näituse- ja müügigalerii, graafikakoja ning kunstisündmuste toimumise keskuse. Tallinn Art Space on unikaalne kaasaegne kunstiline kokkusaamiskoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles