Õllesummer teatab kolmapäeval esimese välisesineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer 2014
Õllesummer 2014 Foto: Jelena Rudi

Eesti suurim festival teatab ülehomme esimese välisesineja. Päevapiletite ja passide hinnad püsivad madalad veel vaid loetud päevad ning tõusevad seejärel.

«Kindlasti ei tule muusikasõpradel ka sel aastal pettuda – Õllesummer on kinnitamas mahukat kodumaist muusikaprogrammi ning lööb kohe käed ka nimekate välisesinejatega,» kinnitas Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar. Veel paari päeva jooksul on Piletilevist võimalik osta festivali päevapiletit soodushinnaga 15 eurot ja ürituse passi 35 euroga.

Vabaõhufestival Õllesummer toimub 1.-4. juulini Tallinna Lauluväljakul. Eelmisel aastal olid festivali suurimad tõmbenumbrid Bastille ja Hurts ning üleelmisel Pet Shop Boys. Möödunud aastatel on festivali välisesinejate seas olnud Moby, Calvin Harris, Manic Street Preachers, Franz Ferdianand, Alphaville, Mika ja paljud teised staarid.

Vaata eelmise aasta aftermovie´t !

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles