Video: Volgi ja Bella esimene sit-down tragöödia sai avapaugu!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Laagri City Kontserdimajas Onu Bella ja Peeter Volkonski Eesti esimene sit-down tragöödia.

Foto: Lugejapilt

Igor Maasik aka Onu Bella oli vahetult enne esikat saabunud Kanaari saartelt ja eksponeeris oma päevitunud keha ilma igasuguse häbitundeta.

Onu Bella: Etenduse jaoks sai tõepoolest Kanaaridel käidud. Nüüd tuleb seda päevitust hoida ja säilitada ka kuni etenduste lõpuni.

Peeter Volkonski: Meil on veel kuus etendust jäänud.

Foto: Lugejapilt

Anu: Kui nüüd seda päevitust poleks olnud, kas siis oleksid ka suspede väel laval ringi jooksnud?

Bella: Hea küsimus. Ilmselt oleks ka lumivalgena, aga siis oleks susped olnud mustad, sest kontrastid mängivad. Antud juhul oli neoonroheline valitud sihipäraselt. Mulle meeldib Kanaaridel käia nudistide hotellis ja olla seal palja persega.

Foto: Lugejapilt

Anu: Kus on teie järgmised etendused ja kas nende sisu varieerub vastavalt kohale, kus esinete?

Volk: Iga etendus on kas või selle poolest erinev et näiteks täna toimus see Laagris, siis üks osa ehk kohalik plokk hõlmas meie mälestusi Laagrist. Pärnus me räägime Pärnust, Arukülas Arukülast ja...

Anu: Aga Onu Bella uhkeid neoonstringe näeb ikka terve Eesti?

Bella: Ikka. Naised tahavad ju ennast visuaalselt stimuleerida ja...

Anu: ...ja sina ennast eksponeerida.

Bella: Arusaadav. Milleks ma need riided siis seljast ära võtan?

Foto: Joosep Soorsk

Bella ja Volk istuvad veelkord maha:

T. 10.03 kell 19 Viimsi Huvikeskus

R. 13.03 kell 19 Aruküla Rahvamaja

L. 14.03 kell 19 Pärnu Kontserdimaja

E. 16.03 kell 19 Tartu Vanemuise Kontserdimaja

T . 17.03 kell 19 Tallinna Vabalava

R. 20.03 kell 19 Keila Kultuurikeskus

Foto: Joosep Soorsk

Esietendusel olid kohal ka:

Jan Uuspõld (41): Ei ole midagi paremat kui veeta poolteist tundi kahe intelligentse inimese seltsis. Kvaliteetaeg. Mõlemad, nii Volk kui Onu Bella, on üliheas vormis. Nende pöörased meenutused nõukaajast ja eriti hullumeelsetest üheksakümnendatest tõid meelde nii mõndagi. Onu Bella oma lavalises ebaprofessionaalsuses (heas mõttes) ja Volk oma teada tuntud üliorgaanikas moodustasid hämmastavalt nauditava tandemi. Sain südamest naerda!

Foto: Joosep Soorsk

Heli Vahing - laulja: Algul närveerisin, sest tahtsin üliväga, et poistel hästi läheks. Varsti nägin, et lähebki. Nautisin detaile - Bella tants ja päevitunud sääred, Volgi suured silmad ja nina sukeldujamaski taga; Volk Priimäge tegemas, algaja näitleja Bella tema küüsis; vaimuka tekstiga sketš hilinenud süütusekaotajast Bellast; sekka nostalgiliselt armas Vilksab mööda kadakaid ja Georg Ots. Tuult tiibadesse!

Foto: Joosep Soorsk

Andres Raave (30):  Minu jaoks ei olnud see kaubanduslik meelelahutus, vaid pigem kohapeal valminud pööraselt naljakas retk kahe sõbra minevikus. Kulminatsioon tundus juhuslik, mistõttu oli üllatusmomente, oli ka pisut arusaamatusi. Visuaalselt polnud just kõige atraktiivsem (naer), kuid selle eest põrgulikult naljakas.

Vaata meeleolukat videot!

Rohkem infot etenduse kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles