Väikesed asjatundjad: naistepäeval peavad aluspüksid uued olema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagna Rukkilille Lasteaia väikesed asjatundjad
Laagna Rukkilille Lasteaia väikesed asjatundjad Foto: TV3

TV3 «Seitsmeste uudiste» väikesed asjatundjad räägivad tänase naistepäeva puhul naistest. Teemadeks on naise ilu, oskused ja erilised kohustused – näiteks peab naistepäeval uusi aluspükse kandma.

Tallinna Laagna Rukkilille Lasteaia lapsed teavad  täpselt, et naistepäev on see, kui mehed kingivad naistele igasuguseid lilli, et naised saaks puhata. Lilled meeldivad naistele väga, sest need on ilusad, samas võiks naistele ka parfüümi kinkida, et nad lõhnaks hästi. Loomulikult meeldivad naistele ka uued kleidid, rinnahoidajad ja aluspüksid. Reegel on lihtne - naistepäeval peavad just aluspüksid uued olema ja kui neid pole, tuleb osta. Eriti ilusaks teevad naise aga huuled ja kleit, seejuures on nooremad naised ilusamad kui vanemad, sest nad on targemad.

Tööd, mida naised üldse teha ei oska, kuuluvad laeva- ja rongiehituse valdkonda, lisaks ei mõista naised diivanit parandada. Samas on tore see, et naistega saab rohkem nalja kui meestega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles