Tuuli Roosma pereseiklus «Meie aasta Hiinas» algas põikega Siberisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma Siberis
Tuuli Roosma Siberis Foto: Kanal 2

Täna startis Kanal 2s Tuuli Roosma uhiuus lustlik reisisari «Meie aasta Hiinas». Sel aastal kutsuvad Tuuli, Arbo ja nende kaksikutest pojad Kristjan ja Andres meid kaasa elama nende pere seiklustele imedemaal Hiinas.

«Hiina on nii põnev koht, et pakkisin loomulikult suure rõõmuga kogu pere kaasa,» ütles Tuuli Roosma sarja eel. «Hiina reisiks oli raske valmistuda, kuna meie internetimaailmad ei kulge ühiselt. Hiinas ei ole Facebooki, Youtube'i, Google'it, Gmaili. Neil on nende oma vasted. Rääkimata sellest, et nende netimaailm on siiski hiinakeelne, mitte ingliskeelne nagu meil. Nii et suuresti tulime tõesti kohale ja vaatasime, kuidas kujuneb,» rääkis Roosma.

Tuuli otsustas Hiinasse kaasa pakkida vaid ühe kotitäie asju. Arbo tahtis aga kaasa võtta kõik riided.
Tuuli otsustas Hiinasse kaasa pakkida vaid ühe kotitäie asju. Arbo tahtis aga kaasa võtta kõik riided. Foto: Kanal 2
Foto: Kanal 2

Teel Hiina põikas perekond korraks läbi Siberist, et näidata Arbo vastvalminud filmi vissarionlastele endile ning vaadata, kuidas vanadel sõpradel läheb. 

Foto: Kanal 2

Siberis selgus, et Tuuli ja Arbo on raiutud Viimsesse Testamenti ehk vissarionlaste Piiblisse. Arbo olevat sinna Tuuli kohta üht-teist kokku luuletanud. Näiteks kui ta oli lastele öelnud, et pärast surma jätkab hing elamist ja Jumal on maailma loonud, siis Tuuli, kes ei ole usklik, naerab ja ütleb, et jumalat pole olemas ja see kõik on muinasjutt.

«Meie aasta Hiinas» on Kanal 2s pühapäeviti kell 19:35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles