Galerii: Kaubamaja moeetendus meelitas kokku hulga kauneid ja tuntud naisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Tallinna Kaubamaja 55. sünnipäeva auks korraldatud moeetendus, kus tutvustati olulisimaid kevad-suviseid trende.

Moeetendusel esitleti kevadkollektsioone paljudelt Kaubamajas müügil olevatelt kaubamärkidelt nagu Ted Baker, Liu Jo, Pennyblack, by Malene Birger, Marella, DKNY, Red Valentino, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Hugo, Lagerfeld. Näha sai ka kodumaist moeloomingut Tiina Talumehelt, Piret Ilveselt, Iris Janvierilt, Althealt, Ivo Nikkololt ja Montonilt.

Juubelihõngulisel moeetendusel astusid teiste hulgas modellidena üles ka Kaubamaja töötajad, kellest noorim oli 25- ja vanim 75aastane. Suurima tähelepanu osaliseks sai Kaubamajas 50 aastat töötanud Marika Kaljas, kelle persoonilugu ilmus ka värskes Hooaja kevadnumbris.

Kohale olid tulnud paljud kaunid naised: Tiina Talumees, Piret Ilves, Sirje Eesmaa, Liina Orlova, Beatrice, Mari ja Kristi Ojasaar, Tiina Kruus, Anna Levandi ja Reet Härmat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles