Hard Nation kutsub naistepäeva puhul külla Hollandi seksikaima hardstyle duo - PSYKO PUNKZ

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Nation kutsub naistepäeva puhul külla Hollandi seksikaima hardstyle duo - PSYKO PUNKZ
Hard Nation kutsub naistepäeva puhul külla Hollandi seksikaima hardstyle duo - PSYKO PUNKZ Foto: promo

HARD NATION KUTSUB NAISTEPÄEVA PUHUL KÜLLA HOLLANDI SEIKSIKAMA HARDSTYLE DUO - PSYKO PUNKZ

Juba sellel laupäeval esinevad Factory‘s, üritusel Hard Nation hetke üks populaarsemaid dj-duosid hardstyle maastikul, kes koondavad end nime alla Psuko Punkz. 

Hollandist pärit Sven ja Wietse said tuttavaks ühel üritusel ning õige pea ühendas neid muusika produtseerimine. Vaid paari aastaga saavutati enneolematu tuntus ning tänaseks on nad esinenud maailma suurimatel üritustel nagu : Tomorrowland (viis aastat järjest), Tomorrowworld (USA), Defqon.1 (Holland ja Austraalia), The Sound Of Q-Dance (Los Angeles ja Tšiili), Mysteryland (Holland ja Tšiili), Qlimax, Hardbass, Decibel, Saksamaa Nature One  jpt.

Nende muusikastiil on laia spektriga nagu ka tänapäeva hardstyle ehk standartne ja energiline Hardstyle koos tänapäeva Edm hardstyle mõjutustega ning mida toetab Raw oma jõulise temaatikaga.

Kindlasti teab iga Hardstyle fänn nende legendaarseid suurhitte : „Psyko Foundation“, „ Bass Boom“, „Love this life“, „Trippie Hippie“, „Electro Bam“.  Eelmisel 2014 aastal tegi duo koostööd megastaari staatusega räp-projektiga „Dope D.O.D. Koostöös sündinud lugu „Drunken Masta“ jõudis kohe ka top 10 Hard Dance Beatport chart tabelisse. Dope D.O.D. esineb muide juba 2. Aprilil samuti klubis Factory.

Lisaks võimsale aastale palus maailma nr.1 dj Hardwell teha duol remixi tema loole „Arcadia“, mis saavutas nr.1 koha Beatport Hard Dance edetabelis. Lisaks kõigele muule paluti neil produtseerida maailma ühe suurima hardstyle festivali „Decibel“ tunnuslugu, mis sai nimeks „Back Again“.

Aasta 2015 tundub olevat neile veelgi helgem ning meil on hea meel, et Psyko Punkz graafikusse mahtus ka Eesti. Klubi Factory kutsub teid kõiki peole sellel laupäeval 7.märtsil üritusele Hard Nation!

Hard Nation puhul on tegu Eesti number üks hardstyle peoga, millest annavad aimu kahe eelmise ürituse videod:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles