«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Malmsten stepib ja Onu Bella süstib!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga». Kristjan Jõekalda ja Teet Margna
«Nädalalõpp Kanal 2ga». Kristjan Jõekalda ja Teet Margna Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 alustab uut hooaega «Nädalalõpp Kanal2ga». Kristjan Jõekalda ja Teet Margna külalised on näitleja Mait Malmsten, värske eurolaulik Elina Born, elavad legendid Peeter Volkonski ja Onu Bella ning telemees Mart Normet.

Armastatud näitleja Mait Malmsten ilmutab tänases saates oma varjatud andeid – vihub stepptantsu ja laulab nagu ööbik! Lisaks panevad saatejuhid Maidu meenutama lapsepõlve ja juttu tuleb ka igapäevaelu lõbusatest apsakatest.

Foto: Ardo Kaljuvee

Maikuus Eurovisiooni lauluvõistlusele sõitev Lehtse tüdruk Elina Born räägib, kuidas ta avastas enda jaoks laulmise. Kui enda edulugu võrdleb Elina Tuhkatriinu muinasjutuga, siis tema lavapartner Stigi kohta kehtivat väljend: «Vaga vesi, sügav põhi...». Kui riukalikud saatejuhid uurivad, kas noorte vahel ka midagi enamat susiseb, ei jää Elina sellelegi vastust võlgu...

Foto: Ardo Kaljuvee

Näitleja-muusik-erudiit Peeter Volkonski ning legendaarne showmees Onu Bella keeravad hooaja avasaates vindi põhja. Stuudios süstitakse otse kannikasse «nooruse eliksiiri» ning meestel voolab klaasides šampanja asemel piim. Miks, seda näeme juba saates.

ETV-s Eesti Laulu korraldav ja äsja menuka reisiraamatu avaldanud Mart Normet usub, et Eestil on tänavu parim eurolaul. Kristjan ja Teet korraldavad Mardile lõbusa testi, mille käigus selgub parim huulteltlugeja.

«Nädalalõpp Kanal2ga» hooaja avasaade alustab täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles