TV3 sari «Keeris» on Eesti telemaastikul midagi täiesti uut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeris
Keeris Foto: TV3

Juba homme jõuab TV3 vaatajateni uus kodumaine telesari «Keeris», mille  avaosa eksklusiivsel esitlusel tunnistasid nii meeskond kui ka külalised, et tegemist on väga erilise sarjaga. Eelkõige paelub «Keeris» skandinaavialikult karge pildikeelega ning haarab põnevalt kulgeva loo ja suurepäraste näitlejatöödega.

Tänasel «Keerise» esitlusel A.Le Coq Sviidis tundis teleproduktsioonifirma BEC juht Raivo Suviste heameelt, et mitu aastat tegijate peades küpsenud ideest on saanud igati väärt telelugu. Samuti tunnustas Suviste sarja andekat režissööri Martin Korjust, kes on loonud põnevat sisu täiendava põhjamaiselt karge pildikeele. 

«Keerise» stsenariste on kolm – Mihkel Ulman, Livia Ulman ja Andris Feldmanis. «Sarja tegevusliin on jätkuv, kaheteistkümne osa vältel lahendatakse üht mõrvamüsteeriumit. Igas osas ilmub välja mingi uus ja huvitav informatsioon, mis uurijaid selgusele lähemale viib. Lugu muutub arenedes üha komplitseeritumaks, lisanduvad eraelulised teemad ja suhted,» kirjeldab Mihkel Ulman.

Foto: TV3

«Keerise» lugu saab alguse tühermaal asuva mahajäetud maja keldris, kust leitakse kolmteist aastat tagasi surnud naise skelett. Kõhedusttekitavat juhtumit hakatakse uurima ning päevavalgele ilmuvad saladused, mis mõjutavad inimeste saatusi ka olevikus. Kõigi tegelaste elud kistakse peadpööritavasse keerisesse ja üks neist on tapja...

Sarjas mängivad Taavi Teplenkov, Marta Laan, Jaan Rekkor, Mari Abel, Liis Laigna, Ragne Pekarev, Külliki Saldre, Margo Teder, Tanel Jonas, Andres Raag ja veel paljud andekad näitlejad, noortest ka Amanda Hermiine Künnapas ja Kaarel Targo. 

«Keeris» on TV3s alates homsest reedeti kell 21.30.

Vaata videot sarja valmimisest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles