Selgusid saate «Eesti tippmodell» finalistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell
Eesti tippmodell Foto: Kanal 2

Tänases «Eesti tippmodellis» selgusid finalistid, kes osalevad järgmisel nädalal Kanal 2 eetrisse jõudvas superfinaalis - Katja, Aule, Liise ja Hendrik.

Foto: Kanal 2

Kaasvõistlejad ei mõistnud, miks kohtunikud hellitasid pirtsakat Gerilit, kes juba ka ise koju kippus. Gerili aga kinnitas, et koju ta tegelikult ei tahtnud, vaid eelmises saates toimunu oli test kohtunikele.

Foto: Kanal 2

Hendrik üritas Geriliga suhteid siluda, kuid see tegi olukorra veelgi halvemaks. «Mind on Anu Saagimiks tehtud siin saates! Et ma ainult skandaalitsen ja bravuuritsen,» kurtis Gerili.

Foto: Kanal 2

Lõpu eel ootas modelle katsumus, millest nad sel hooajal lootsid olevat juba pääsenud - veealune pildistamine selle ala spetsialisti Egert Kameniku käe all.

Foto: Kanal 2

Kui Liise küll vabises hirmust, kuid hoidis end tagasi, tekitas vee alla minekust keeldunud Gerili taas suure draama ega hoolinud, et tema tujutsemine pahandas nii konkurente kui ka fotograafi.

Foto: Kanal 2

Katja arvas, et Gerili käitumine väljendas tähelepanunälga ning isegi sõbranna Aule otsustas poolt vahetada.

Fotosessioon osutus kõigi jaoks raskeks. Järgmine ülesanne tundus selle kõrval lapsemäng – kehastada tuli staaride lemmikbrändi Max Factor sajanda juubeli puhul Hollywoodi staare.

Foto: Kanal 2

Katja puges Marilyn Monroe nahka. Nooruke Liise sai sekspomm Brigitte Bardot' rolli.

Foto: Kanal 2

Hendrikust tehti salapärane David Bowie. Aule oli tummfilmitäht Clara Bow.

Foto: Kanal 2

Gerili aga üllatas taas kõiki, sest tal ei olnud aimugi, kes oli tema kehastatav Madonna. «Mul ei tulnud tema nägu meeldegi,» teatas Gerili. «Ju siis oli Madonna minu jaoks mitte keegi.»

Foto: Kanal 2

Kohtunikel oli ees keeruline valik - kes vääris kohta finaalis? Viimaks tuli Gerili tund - ka kohtunikel oli tema diivatsemisest kõrini. Saatesse tulles maailmakuulsusest ja rikkast välismaa mehest unistanud Gerili saadeti tagasi tema poolt palavalt vihatud Karksi-Nuiasse.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles