Tänane teleõhtu on pidulik - selguvad Eesti tippmodelli finalistid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätte on jõudnud saade, kus selguvad „Eesti Tippmodelli“ finaali jõudvad parimatest parimad modellid. Kes need Sinu hinnangul võiksid olla?
Kätte on jõudnud saade, kus selguvad „Eesti Tippmodelli“ finaali jõudvad parimatest parimad modellid. Kes need Sinu hinnangul võiksid olla? Foto: Kanal 2

Täna kell 20 selguvad «Eesti tippmodell» saates finalistid, kellest üks kroonitakse järgmisel nädalal saatesarja võitjaks. Kes on viimane lahkuja enne dramaatilist lõppmängu?

Kätte on jõudnud saade, kus selguvad «Eesti Tippmodelli» finaali jõudvad parimatest parimad modellid. Kes need Sinu hinnangul võiksid olla?

Saatesse on jäänud Hendrik, Gerili, Liise, Aule ja Jekaterina.

Tänases saates seisavad modellid silmitsi katsumusega, millest lootsid sel hooajal pääseda – tippfotograaf Egert Kameniku kogenud käe all võetakse ette veealune fotosessioon. Loomulikult päädib taas kõik suure draamaga, kuid kes modellidest pillub endale täna kaikaid kodarasse?

«Eesti tippmodell» finalistid selguvad Kanal 2s täna kell 20!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles