Kooli tervitavad alternatiivmuusika ja luule

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Rooste.
Jürgen Rooste. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Laupäeval, 11. septembril on Tallinnas Kadrioru seltsimajas järjekordne kooliaasta algusele pühendatud alternatiivmuusika- ja luuleüritus "Tere, kool!", mis toob tasuta lavale seitse ansamblit ja luuletajad.

Sel aastal juba kaheteistkümnendat korda toimuv "Tere, kool!" on traditsioonidega kontsertprogramm, mis on varasematelgi aastatel toonud kokku tuntud ja vähemtuntud ansambleid ning andnud sõna paljudele nüüdseks juba luuleringkondades tuntud noortele poeetidele.

Tänavu astuvad lavale muusikalised kollektiivid The Hideous Hag, After Puff, Project Camelot, Kaja, Lemon Trees, Punkentsefaliit ja Varuväljapääs, luuletusi esitavad Jürgen Rooste ja noorte vihaste meeste duo Liiviste & Talvik.

Kui varem on üritus toimunud näiteks jäämurdja Suur Tõll pardal, Tornide väljakul ja mitmel pool mujal, on sel korral pidu Kadrioru seltsimajas.

Pidu algab kell 16 ja on kõigile huvilistele tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles