Padjaklubi Katariina - teatritudengina emaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katariina Ratasepp
Katariina Ratasepp Foto: Naine24

Näitlejatar Katariina Ratasepp sai kuulsaks teleseriaalis «Padjaklubi». Aga veel aasta tagasi tundis Eesti ühe vaadatuima telesarja staar, et ei taha üldse enam näitleja olla.

Foto: TV3

Kuid kas teadsite, et 28-aastane noor naine on lisaks seriaalirollile ka noor ema, kel kasvab kodus kuueaastane poeg Rudolf Mattias.

Näitlejatar pajatab Naistelehe veergudel, et mäletab väga selgelt poja ootamise ajal seda suhtumist, et «issand, nii vara!»

Kuigi ta õppis toona alles lavakas, ei tundnud ta ise absoluutselt, et oleks lapsesaamiseks liiga noor. «Alles nüüd mõtlen, et ma olin ju tõesti ise ka veel laps...»

«Olen juba praegu palju rahulikum, võrreldes selle ajaga, kui mu laps oli väike. Ja kümne aasta pärast olen ma kindlasti veel rahulikum,» naerab ta.

Noor näitlejanna võttis peale lapse sündi koolist akadeemilise puhkuse ja naases kooli, kui laps oli 1,5 aastane. «Minu jaoks oli lapse kõrvalt õppimine mingis mõttes isegi kergem, sest siis olid juba prioriteedid nii paigas, et suutsin ka õppejõudude kriitikat võtta konstruktiivsemalt. Ei viitsinud pseudoprobleemidega tegeleda,» räägib Katariina.

Tema sõnul leidis kinnitust tõde, et emaks saamine muudab naise küpsemaks.

'

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles