Reedel esineb Privé's drum'n'bass plaadifirma Hospital staar DJ S.P.Y

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ S.P.Y
DJ S.P.Y Foto: Pressifoto

Hospital Records asutati London Elektricity poolt ning see on üks maailma kuulsamaid drum’n’bass plaadifirmasid, mille üritused Hospitality on ülemaailma väljamüüdud. S.P.Y on selle plaadifirma üks esinimesid ning ta astub sel reedel üles klubis Privé.

2003. aastal kolis S.P.Y Brasiiliast Londonisse ning tänu oma loomulikule talendile murdis ainult kuue kuuga sisse Inglismaa drum’n’bassi skeenesse. Seda tähistas tema kõigi aegade esimene singel Metalheadz plaadifirma alt ning juba 2006. aastal liitus mees Hospital Recordsiga.

S.P.Y on koostööd teinud artistidega nagu Marcus Intalex, Total Science, Kasra ja DJ Marky. 2012. aastal ilmus tema esimene album “What The Future Holds”, mis võitis samal aastal «Parima Albumi» tiitli Drum & Bass Arena auhindade galal.

Üritusteseeria WTF! toob iga kuu esimesel reedel toob publiku ette erinevate klubimuusika stiilide parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka ürituse residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi Privé uksed avatakse südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles