TV3 tänane «Reisihitt» esitleb: Jörbergi kuum seiklus Brasiilias!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Jörberg
Üllar Jörberg Foto: TV3

Täna saab TV3s alguse uus humoorikas laulu- ja reisisari «Reisihitt», mis annab võimaluse kaasa elada meie armastatud lauljate seiklustele maailma eri paigus. Sarja õhtuses avasaates võtab lustliku muusikalise reisi Brasiiliasse ette Üllar Jörberg.

Vaid mõned kuud tagasi rabas kõiki eestlasi uudis, et armastatud laulja Üllar Jörberg on maailma ühes suurimas lennujaamas jäljetult kaduma läinud. Vaid vähesed teadsid siis, et vanameister käis oma surematute hittidega Brasiilia kuumi peoloomi hullutamas ja õppis selgeks ka  ühe kohaliku menuloo. Täna näebki, kuidas Jörbergi seiklus kulges.

Uus sari «Reisihitt» ühendab muusika ja eksootilise reisikirja. Igas saates esitatakse muusikaline väljakutse ühele kodumaisele staarmuusikule, kes peab rändama teisele poole maakera, kohtuma kohaliku popmuusikuga ning selgeks õppima tema kuulsaima hittloo. Läbi sõidetakse maailma kõige eksootilisemad sihtpunktid nagu näiteks Mehhiko, Korea, Jaapan, Brasiilia, Keenia. Lisaks Üllar Jörbergile osalevad saates Anne Veski, Karl-Erik Taukar, Marju Länik, Ott Lepland, Pearu Paulus, Eda-Ines Etti, Getter Jaani jt.

«Reisihitt» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles